Portfolio

Bedrijfspanden

Opvallen tijdens de donkere wintermaanden met de decoratieve kerstverlichting van Dream-Star twinkelt en straalt uw winkel of bedrijfspand de winter door.

Met ons verlichtingsassortiment kunnen wij uw gehele pand, winkel, bedrijf als ook privé van decoratieve voorzien Icicles, curtains ornamenten, logo’s niets is onmogelijk.

Doordat we vanaf ontwerp tot de plaatsing in eigen hand hebben zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen, onze onverwoestbare ornamenten kunnen worden uitgevoerd in aluminium maar ook glasfiber.

Bedrijf-verlichting-intratuinduiven-kerstverlichting-warmwit-gevelverlichting-dreamstarkerkverlichting- boomverlichting-gevelverlichting-ijspegelverlichting-winterswijk-winkelstraat-winkelcentrum-dreamstarIntratuin-Weert-Kerstverlichting-bedrijfpand-decoratie-kerst-verlichting-stringlights-warmwit-flash-dreamstar

bedrijfspand kerstverlichting decoratie winkelstraatBosrand-tuincentrum-verlichting-ijspegelverlichting-icicleverlichting-wintersfeer-dreamstarbosrand-tuincentrum-icicleverlichting-ijspegelverlichting-bedrijfpand-kerstverlichting-dreamstar