Dream-Star

Diensten

Wij bieden u een servicepakket dat niets te wensen overlaat. Van het plannen van uw perfecte kerstuitstraling tot levering en montage, alles komt uit één hand. Daarnaast bieden wij, buiten de kerstperiode, ook opslag van de materialen aan.

Planning & ontwerp

Afhankelijk van uw wensen en uw gebouw creëren wij een persoonlijk concept. Op verzoek bieden wij graag visualisaties aan.

Montage

Nadat de ontwerpfase is afgerond, worden de gemaakte plannen professioneel uitgevoerd en worden de geselecteerde lampjes gemonteerd op het ornament.

Opslag

Wij bieden u graag de mogelijkheid om de verlichtingsmaterialen voor het komende jaar op te slaan.

Dream-star verlichting

Professionele kerst- en objectverlichting voor steden, gemeenten, bedrijven en particulieren

Dream-Star zet uw pand in het juiste licht. Wij handelen, plannen en monteren. Om dit te realiseren werken wij alleen met de beste professionele kerstverlichting: Winglinks en Twinkly Pro. Bij de fabricage van de kerstverlichting worden alleen gecertificeerde en gepatenteerde LED’s gebruikt, die een bijzonder kenmerk hebben van een omgekeerde kegel en daardoor een veel grotere stralingshoek en een gelijkmatige lichtverdeling bieden.

Onze klanten zijn onder meer steden en gemeenten, citymarketing- en retailverenigingen, reclamevereningingen, kerstmarkten, hotels, winkelcentra en particuliere huishoudens. De best mogelijke ondersteuning is gegarandeerd voor onze klanten. Wij bieden een complete service van planning, projectsimulatie, montage, demontage, opslag en onderhoud van uw verlichting.

Toepassingsgebieden

Met veel trots hebben wij gewerkt een diverse projecten.

Kerstverlichting winkelcentrum

Gemeenten & steden

Creëer een kerstsfeer met onze professionele kerstverlichting voor het centrum van uw stad of dorp. Of het nu gaat om handgemaakte 3D-modellen of mastmotieven voor uw straten. Wij adviseren u graag in detail over de mogelijkheden op het gebied van vormgeving en visualisatie. Zodat uw binnenstad tijdens de kerst helemaal straalt!

bedrijfspand kerstverlichting decoratie winkelstraat

Hotels, gastronomie & bedrijven

Wilt u uw hotel, restaurant of bedrijfsgebouw tijdens de kerstperiode in een nieuw licht laten schijnen? Dream-star is hiervoor de perfecte partner die uw project kan voorzien van deskundig advies.

straatverlichting kerst kerstverlichting winkelstraat

Winkelcentra

Bent u opzoek naar de perfecte enscenering voor uw winkelcentrum? Neem dan vandaag nog contact met ons op om uw winkelcentrum van een mooie kerstsfeer te voorzien. Beschikbaar voor elk omvang.

IJspegel verlichting warm wit

Particulieren klanten

Naast dat wij verlichting voor (winkel)centra, tuincentra, hotels en bedrijven verzorgen, hebben we voor u als particulier ook een verscheidenheid aan kerstverlichting.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.