Categorie:

Extra informatie

Twinkly PRO | Controller 1500 ETHP-B

Ontworpen voor professionele installaties op openbare plaatsen of in grote ruimtes, kunt u met zijn 6 deuren maximaal 1500 LED’s aansluiten en beheren. Met behulp van meerdere ethernet-controllers kunt u lichtgroepen maken tot in totaal 60.000 LED’s die u als één decoratie kunt beheren.

De configuratie van de ethernetcontroller en het instellen van de lichteffecten van de decoratie gebeurt via de Twinkly-app, gratis beschikbaar voor Apple tablets en smartphones (iOS 11 of nieuwere versie).

Je kunt de Twinkly-decoraties plaatsen zoals je wilt, zonder dat je een precieze volgorde hoeft te volgen. Met de Multi-View-functie voor geavanceerde mapping van de LED’s die u in de Twinkly App vindt, kunt u de exacte driedimensionale positionering van elke LED in de installatie herkennen: een driedimensionaal beeld van het gedecoreerde object wordt vervolgens gereconstrueerd waarnaar u kunt het gewenste effect toepassen.

Er zijn twee manieren om verbinding te maken met de ethernetcontroller voor installatie:

Aansluiting via ethernetkabel op een wifi-router (niet meegeleverd): Oplossing geschikt voor installaties waar veel ethernetcontrollers moeten worden beheerd. Met de reeds in de ethernet controller aanwezige 1,5 meter kabel is het mogelijk om deze aan te sluiten op een wifi router. Staat de router verder weg, gebruik dan de meegeleverde adapter om de netwerkkabel te verlengen. Eenmaal verbonden, gebruik je gewoon je smartphone of tablet om verbinding te maken met hetzelfde wifi-netwerk om de configuratie onmiddellijk te starten. Als de router is verbonden met internet, is het mogelijk om de Twinkly Cloud & Pro Console Web App te gebruiken om de ethernetcontroller zelfs op afstand te beheren, door de aan- en uit-tijden te programmeren of door een nieuw lichteffect in te stellen. Om veel ethernetcontrollers aan te sluiten is het nodig om netwerkswitches te gebruiken.

Pakket bestaat uit: AC/DC voeding, 24 Volt;6-poorts Ethernet-controller;Adapter om de ethernetkabel te verlengen;Shuko-aansluiting.

Wat is niet inbegrepen, maar je moet de Twinkly-controller instellen: WiFi-router (gebruik dan een willekeurige WiFi-router op de markt, zelfs met de verbinding met het 4G-mobiele netwerk);