Extra informatie

Aansluitspanning

230 Volt

Afstand tussen LED's

10 cm

Beschermingsklasse

IP67

Energieverbruik

A+ // CE gekeurd

Kleur van de kabel

Zwart

Kleurtemperatuur

Warm-wit

Aantal LED's

116 Stuks

Lengte

90 centimeter, 2 meter

Levensduur

50.000 uur

Vermogen

7 watt

Starterset | IJspegel verlichting 2 meter | warm wit | 116 leds | aansluitsnoer

De “icicle light” van 2 meter bestaat uit twee delen van 1 meter die gekoppeld zijn. De strengen variëren van 20 tot 90 cm. en zijn asymmetrisch. De ijspegels zijn ideaal voor het verlichten van een gevelaanzicht, het accentueren van uw dak, balustrade of luifel. 

Dit is een startset en wordt dus geleverd met netsnoer, gelijkrichter 3A en schuko stekker. Voor uitbreiding van u verlichtingsset verwijzen wij u graag naar onze producten van Winglinks Gold.

Met deze koppelbare verlichting kunt u uw gehele gevel decoreren voor de ultieme winter / kerst sfeer. Naast gevelverlichting zijn de “ icicle lights” ook zeer goed in overspanningen voor winkelstraten en terrassen toe te passen.

Met een 3A gelijkrichter ( standaard levering ) kunt u tot 70 sets van 2 meter ( 140 meter ) koppelen. Met een 6A gelijkrichter ( apart bestellen) kunt u tot 140 sets verlichting koppelen.

De gehele Winglink Gold serie is voorzien van een IP 67 certificering dus volkomen spat en water dicht. Dit in tegenstelling tot de meeste buitenverlichting die slechts de minimaal vereiste IP44 classificatie hebben.

Let op! Winglinks Gold producten zijn niet koppelbaar met onze Winglinks Silver producten. Het is daarom raadzaam om producten uit dezelfde serie te kopen.